Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: NİHAT ÇAY'IN BİR İSTEĞİ VAR
nusayri-alevi forum > NUSAYRİ ALEVİLİKLE İLGİLİ GENEL FORUMLAR > KONUŞTUĞUMUZ ARAPÇA DİLİ, ARAPÇA MÜZİK, YEREL SANATÇILARIMIZ > Arapça müzik, Yöremiz Sanatçılarından..
enahasan
Arkadaşlar , Nihat Çay bildiğiniz üzere bölgemiz sanatçılarındandır. Söylemiş olduğu arapça şarkıların bir kısmını sitemizde sizlere duyurmuştuk. Nihat Çay'ın bizden bir isteği var. Bakın ne diyor Nihat ÇAY (Ziyaretçi defterinden alıntıdır):

"Dostlar selamlar.Sitenizde çalışmalarımdan birkaçını paylaşıma sunmuşsunuz elinize sağlık.Türkiyede yaşayan arap alevilerin toplumsal yaşantılarını yerel dille anlatan çalışmalarım halkımız tarafından çok olumlu tepkiler aldı.Kültürümüzün tanıtımı ve devamlılığı açısından bu tarz çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum.Bilindiği üzere birkaç ay öncesine kadar radyolarda sıkça istek alan şarkılarım birilerinin rahatsız olup şikayeti üzerine sansüre uğradı.bu durumda bandrollu albüm yapma zorunluluğu doğdu.yeni bestelerinde içinde yer aldığı albüm çalışmamın sonuna yaklaştım.Albümde tamamı arapça onbir çalışma yer alacak.bu anlamda sitenizde bir tanıtım yapma şansı olursa çok sevinirim...çalışmalarıma www.nihatcay.com adresinden ulaşabilirsiniz..esen kalın.

Nihat Çay'ın isteğine duyarsız kalmayalım onu destekleyelim...
mekzunsincari
Nihat kardeşimize sonuna kadar destek, kültürümüzü ana dilimizi yaşatmaya çalışan herkese sonuna kadar destek vereceğiz.
Biz isteriz ki tüm Alevi kardeşlerimiz de ana dilini koruma çabasında olsunlar. İsteriz ki yeni sanatçılarımız çıksın da ana dilimizde şarkılar, türküler söylesinler.
Bunlara destek olunması gerekirken bazı kişilerin çıkıp köstek olması ne kadar üzücü bir davranış.
burdan nihat kardeşime tekrar sesleniyorum sizlere çok teşekkür ediyoruz aynen devam edin desteğimiz size devam edecek.
selamlar...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.