Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: önemli bir önerim var
nusayri-alevi forum > DUYURULAR-GELİŞMELER > Forum ile İlgili Öneriler
Seray
Selam,

Müzik Bölümünde Arapca - Türkce Müzik diye bi baslik acilmis...

ama yukarida (Alt Bölüm olarak)

Arapça müzik, Yöremiz Sanatçılarından..,
Arapça Müzik (genel), Klibler, Sevdiğiniz Arap Sanatçılar..,...

diye var o zaman bu Bölümleride oraya tasimak daha mantikli bence ???

yoksa cok karisik oluyor böyle...

bide yukarida Mutfak bölümüde acilmis?? o zaman Genel Mutfagida oraya tasiyin??? birsi yukarida digeri asagida.. cok karisik oluyor böyle... eger bu konulari bölümleri bi araya bi baslik altinda toplaya bilirseniz yeni üye olanlarda daha rahat bi sekilde forumda hareket edebilirler bence....

sevgilerimle
denyen
QUOTE(Seray @ Nov 19 2008, 04:52 PM) *
Selam,

Müzik Bölümünde Arapca - Türkce Müzik diye bi baslik acilmis...

ama yukarida (Alt Bölüm olarak)

Arapça müzik, Yöremiz Sanatçılarından..,
Arapça Müzik (genel), Klibler, Sevdiğiniz Arap Sanatçılar..,...

diye var o zaman bu Bölümleride oraya tasimak daha mantikli bence ???

yoksa cok karisik oluyor böyle...

bide yukarida Mutfak bölümüde acilmis?? o zaman Genel Mutfagida oraya tasiyin??? birsi yukarida digeri asagida.. cok karisik oluyor böyle... eger bu konulari bölümleri bi araya bi baslik altinda toplaya bilirseniz yeni üye olanlarda daha rahat bi sekilde forumda hareket edebilirler bence....

sevgilerimle

Bölümleri açtım en kısa zamanda düzenleyeceğim, vakitlerim biraz kısıtlı 1 haftaya biter...
Seray
QUOTE(denyen @ Nov 19 2008, 06:15 PM) *
Bölümleri açtım en kısa zamanda düzenleyeceğim, vakitlerim biraz kısıtlı 1 haftaya biter...

tamam tsklr smile.gif ben birazcik aceleci davrandim galiba özür dilerim abi

bu arada abi YAŞAMIN BİR PARÇASI KADINLARIMIZIN DÜNYASI diye bi baslik var bence
YAŞAMIN BİR PARÇASI ERKEKLERIMIZIN DÜNYASI diyede bi baslik olsa iyi olur orayada alt bölüm olarak SPOR ve HABERLER VE POLITIKA vs. diye eklenebilir???
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.