Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Kayıt esnasında istenen bilgilere TC. Kimlik Nosu da eklenmiştir..
nusayri-alevi forum > DUYURULAR-GELİŞMELER > Forum ile İlgili Öneriler
nusayri-aleviforum
Tüm ciddi, güvenilir forumlarda kayıt olunurken artık isim soyadla birlikte TC kimlik nosu isteniyor... Biz de forumumuzun ciddiyetini ve güvenirliliğini koruma amaçlı kayıt esnasında TC Kimlik no bölmesini ekledik. Daha önceden kayıt olan üyelerimiz lütfen kişisel kontrol panellerine girerek bu bilgiyi eklesinler. Bu bilgilerinizi sadece yöneticiler görecektir. İstenen bilgileri eksik ya da yanlış dolduranlar "bilgisi eksik" üye grubuna dahil edileceklerdir.. Bu gruba dahil edilenler forumun kullanımıyla ilgili bir çok yönden kısıtlanacaklardır...

Saygılarımızla

Nusayri- Alevi Forum Yönetimi
Ebu-Esed
Sevgili kardeşim,

benim şans eseri doğuştan çift uyruğum var. Kimlik numaramı girerken aklıma şu soru takıldı:
Yabancı bir ülkenin tabiyetine geçmiş bir kardeşimiz TC uyruğunu kaybettiği gibi, doğan çocukları da TC Kimlik numarası almaz. Hatta 1938-1939 sürecinde Antakya'dan sürgün edilen ve hiçbir zaman kimlik numarası almamış kardeşlerimiz de var. Bunların bazıları Türkçe biliyor.
Bu durumda bu kardeşlerimizin akıbeti ne olacak?

Bunun dışında köken kanıtı açısından doğru bir yöntem

Selamlar
Seray
QUOTE(Ebu-Esed @ Jun 17 2008, 01:06 PM) *
Sevgili kardeşim,

benim şans eseri doğuştan çift uyruğum var. Kimlik numaramı girerken aklıma şu soru takıldı:
Yabancı bir ülkenin tabiyetine geçmiş bir kardeşimiz TC uyruğunu kaybettiği gibi, doğan çocukları da TC Kimlik numarası almaz. Hatta 1938-1939 sürecinde Antakya'dan sürgün edilen ve hiçbir zaman kimlik numarası almamış kardeşlerimiz de var. Bunların bazıları Türkçe biliyor.
Bu durumda bu kardeşlerimizin akıbeti ne olacak?

Bunun dışında köken kanıtı açısından doğru bir yöntem

Selamlar

selam sevgili Ebu-Esed,

cok güzel bir konuya deginmissin... ben konuyu kumru abimle paylastim ben almanya vatandasiyim 13 sene olacak o zamanlar daha 11 yasinda cocuktum ve TC kimlik No'm yok...

Suan Kumru abimden ÖM bekliyorum..

Sevgilerimle
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.