Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Nusayrilikle ilgili forumlar ziyaretçilerin okumasına açık mı kalsın, kapalı mı?
nusayri-alevi forum > DUYURULAR-GELİŞMELER > Forum ile İlgili Öneriler
nusayrialevi
Bazı forumları sadece üyelerimize açık ziyaretçilere kapalı bir şekilde bırakalım mı? Yoksa tüm forumları ziyaretçiler de okuyabilsin mi? Bazı forumlar kapalı kalması daha iyi diyorsanız hangilerini kapalı hangilerini açık bırakabiliriz?
Bu konu ile ilgili değerli düşüncelerinizi bekliyoruz....

Sevgi ve saygılar.....
kumru
QUOTE(admin @ May 18 2008, 01:32 PM) *
Bazı forumları sadece üyelerimize açık ziyaretçilere kapalı bir şekilde bırakalım mı? Yoksa tüm forumları ziyaretçiler de okuyabilsin mi? Bazı forumlar kapalı kalması daha iyi diyorsanız hangilerini kapalı hangilerini açık bırakabiliriz?

Sevgi ve saygılar.....

Sevgili Admin,
Cafe Forum haric diger sayfalarin ziyaretcilere kapali olmasini uygun buluyorum.Önemli bölümlerin kapali olmasi ,sahsen beni yazilar yazmaya sevk ediyor.Daha rahat oluyorum.
Lütfen önemli bölümleri ziyeretcilere kapali tutalim.Bize bizden baska dost yok!!!!

Saygilarimla KUMRU
denyen
Bencede bazı bölümlerin kapalı olması gerekiyor tamamiyle ziyaretçilere açık olması sıkıntı yaratabilir.
Ebu-Esed
QUOTE(kumru @ May 19 2008, 12:34 AM) *
Sevgili Admin,
Cafe Forum haric diger sayfalarin ziyaretcilere kapali olmasini uygun buluyorum.Önemli bölümlerin kapali olmasi ,sahsen beni yazilar yazmaya sevk ediyor.Daha rahat oluyorum.
Lütfen önemli bölümleri ziyeretcilere kapali tutalim.Bize bizden baska dost yok!!!!

Saygilarimla KUMRU

"Sizin veliniz ancak Allah, resulü ve iman edenlerdir" ayetine dayanarak bize bizden başka dost olmadığı muhakkak.
Ama, buraya üye olan herkesin "Minnina" Kulübüne üye olup olmadığından nasıl emin olabiliriz ki Kumru kardeş? O bakımdan burada fazlaca rahat davranılması taraftarı değilim.

Ancak yine de bazı bölgelerin kapatılmasının yararlı olacağını düşünüyorum. Selamlar...
kemalo
bence üye harici kapali olmasi daha iyi olabilr
ozoz1973
QUOTE(admin @ May 18 2008, 01:32 PM) *

Sevgi ve saygılar.....

bazı forum lardan kasıt nedir gizliliğin sebebi nedir ALİ DEN korkanlardanmı korkacağız CENNETİ CEHENNEMİ paylaştıran ALİ bizimde payımızı (layığımızı) verir
denyen
QUOTE(ozoz1973 @ Mar 2 2011, 01:39 AM) *
bazı forum lardan kasıt nedir gizliliğin sebebi nedir ALİ DEN korkanlardanmı korkacağız CENNETİ CEHENNEMİ paylaştıran ALİ bizimde payımızı (layığımızı) verir

Mesele, Mevlana Ali den değil sadece kıdemli üyelerin kendi aralarnda yaptıkları münazaralar ile ilgili.
can-alim
Canlar bence kısmen kapalı olması daha uygundur tabiki...
bide soyle bise var var eminimki hicbir kardesim sahsımıza yapılacak agır bir sozu kaldıramaz bazı konular acılır o konular hakkında da yanlıs ve kotu yazılar yazılır olay cıkmaza girer.
bence bazı forumları kapalı tutmak lazım...
ebakyuz1907
merhaba dostlar

bazı konuların kapalı olması minninna olmayanlar açısından önemlidir. bizler ağzımızla kuş tutsakta onlara bazı şeyleri anlatamayız. hiçbiri bekir ömer osmanın haksızlığını kabul etmez. yüzyıllardır, buna inandırıldırlar ve dnalarına yerleşti. o neenle bazı yorumlarda bize ağırihhamlarda bulunacaklardır. hatta başka forumlarda saldıracaklardır. bu nedenle benim önerim bazı bölümlerin özellikle uygulamalarımızın saklı kalmasıdır. ayrıca üye kabulünde minik bir test olmalıdır. örnek semeğak min min? sorulabilir. veya iza ıhtışt minne ğayn bititlap may? smile.gif
gibi

saygılar

emir
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.