IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

De ki: "Ben, buna karşılık sizden, Ehli-beyt'imi sevmeniz dışında bir ücret istemiyorum” (Şura-23)

NUSAYRİALEVİ CHAT

> NİHAT ÇAY'IN BİR İSTEĞİ VAR, Nihat Çay'a destek verelim , sahip çıkalım
enahasan
mesaj Feb 11 2009, 05:57 PM
İleti #1

ziyaretçiler

Arkadaşlar , Nihat Çay bildiğiniz üzere bölgemiz sanatçılarındandır. Söylemiş olduğu arapça şarkıların bir kısmını sitemizde sizlere duyurmuştuk. Nihat Çay'ın bizden bir isteği var. Bakın ne diyor Nihat ÇAY (Ziyaretçi defterinden alıntıdır):

"Dostlar selamlar.Sitenizde çalışmalarımdan birkaçını paylaşıma sunmuşsunuz elinize sağlık.Türkiyede yaşayan arap alevilerin toplumsal yaşantılarını yerel dille anlatan çalışmalarım halkımız tarafından çok olumlu tepkiler aldı.Kültürümüzün tanıtımı ve devamlılığı açısından bu tarz çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum.Bilindiği üzere birkaç ay öncesine kadar radyolarda sıkça istek alan şarkılarım birilerinin rahatsız olup şikayeti üzerine sansüre uğradı.bu durumda bandrollu albüm yapma zorunluluğu doğdu.yeni bestelerinde içinde yer aldığı albüm çalışmamın sonuna yaklaştım.Albümde tamamı arapça onbir çalışma yer alacak.bu anlamda sitenizde bir tanıtım yapma şansı olursa çok sevinirim...çalışmalarıma www.nihatcay.com adresinden ulaşabilirsiniz..esen kalın.

Nihat Çay'ın isteğine duyarsız kalmayalım onu destekleyelim...
Go to the top of the page

+Quote Post

Bu başlıktaki mesajlar

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

- Basit Görünüm Tarih : 8th September 2010 - 01:20 PM
DOST SİTELER

www.nihatcay.com
www.grupnidal.com
www.aleviforum.info
www.alevi-islam.com