IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

De ki: "Ben, buna karşılık sizden, Ehli-beyt'imi sevmeniz dışında bir ücret istemiyorum” (Şura-23)

NUSAYRİALEVİ CHAT

> 3id El-3adir... İslam'ın en büyük bayramı, 15/12/2008 tarihinde Pazartesi
denyen
mesaj Dec 13 2008, 05:15 PM
İleti #1

Grup: Admin
Nereden: Yönetim
Üye No: 104

CEHENNEM ATEŞİNİN BİLE DURDUĞU EN KUTSAL GÜNÜMÜZDE TÜM KARDEŞLERİMİZE ALLAH TAN HAYIR GETİRMESİNİ DİLERİZ...

"Ey Resul, sana indirileni tebliğ et (insanlara ulaştır); eğer bunu yapmazsan peygamberliğini tebliğ etmemiş gibi olursun. Ve Allah seni insanlardan korur." (Maide 67. Ayet)

Ey insanlar, ben Allah'ın bana nazil buyurduğu hiçbir şeyi ulaştırma hususunda kusur etmedim ve ben bu âyetin nüzul sebebini sizlere beyan ediyorum:
Cebrâîl üç defa bana nazil oldu ve Selâm sahibi olan - ki o Selâm'dır- Rabb'im tarafından bu toplantı yerinde ayağa kalkarak, beyaz ve siyah (ırktan) herkese şunu ilan etmemi emretti: "Ali bin Ebî Tâlib, benim kardeşimdir, vasîmdir, halifemdir ve benden sonra imâmdır. Onun bana nispet makamı, Hârûn'un Musâ'ya olan makamı gibidir; şu farkla ki benden sonra peygamber gelmeyecektir. O, Allah ve Resulü'nden sonra sizlerin velisidir (velâyet ve tasarruf sahibidir)" diye ilan etmemi emretti. Allah, bu konuda kitabından bana bir de âyet nazil buyurdu:

--------------------
Kızgınlığım, dost gibi görünüp dost olmayana. Öfkem, Özünde Kalbinde olanı Nefsinde yok edene. Cesaretim, Geçmişte yaşayan bunlara ödün vermeyen bu yol uğruna Katledilen Atalarımızdandır.

La fetâ illâ Ali, ve la seyf illâ Zulfikâr لا فتى الا علي و لا سيف الا ذوالفقار
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Yanıtlar
kumru
mesaj Dec 16 2008, 01:51 AM
İleti #2

Grup: Kıdemli Üye
Nereden: Almanya
Üye No: 97

CEHENNEM ATEŞİNİN BİLE DURDUĞU EN KUTSAL GÜNÜMÜZDE TÜM KARDEŞLERİMİZE ALLAH TAN HAYIR GETİRMESİNİ DİLERİZ...

"Ey Resul, sana indirileni tebliğ et (insanlara ulaştır); eğer bunu yapmazsan peygamberliğini tebliğ etmemiş gibi olursun. Ve Allah seni insanlardan korur." (Maide 67. Ayet)

Ey insanlar, ben Allah'ın bana nazil buyurduğu hiçbir şeyi ulaştırma hususunda kusur etmedim ve ben bu âyetin nüzul sebebini sizlere beyan ediyorum:
Cebrâîl üç defa bana nazil oldu ve Selâm sahibi olan - ki o Selâm'dır- Rabb'im tarafından bu toplantı yerinde ayağa kalkarak, beyaz ve siyah (ırktan) herkese şunu ilan etmemi emretti: "Ali bin Ebî Tâlib, benim kardeşimdir, vasîmdir, halifemdir ve benden sonra imâmdır. Onun bana nispet makamı, Hârûn'un Musâ'ya olan makamı gibidir; şu farkla ki benden sonra peygamber gelmeyecektir. O, Allah ve Resulü'nden sonra sizlerin velisidir (velâyet ve tasarruf sahibidir)" diye ilan etmemi emretti. Allah, bu konuda kitabından bana bir de âyet nazil buyurdu:

Ellerine saglik Denyen Kardes
En büyük bayramimiz olan bu günü Kuran'a dayali olarak o kadar kisa,net ve güzel ifade etmissinki,diyecek birsey kalmiyor baska.Ayrica hepinizin bayramini cani gönülden kutlarim.

Allah Tüm Ehlibeyt Sevenlerini Ayni Cati Altinda Toplasin

KUMRU
Go to the top of the page

+Quote Post

Bu başlıktaki mesajlar

Closed TopicStart new topic
2 kullanıcı bu başlığı okuyor (2 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

- Basit Görünüm Tarih : 8th September 2010 - 01:07 PM
DOST SİTELER

www.nihatcay.com
www.grupnidal.com
www.aleviforum.info
www.alevi-islam.com