May 18 2008, 01:32 PM
|
|
|
Administrator Grup: Root Admin İleti: 60 Katılım: 19-December 07 Nereden: iskenderun Üye No: 1 |
Bazı forumları sadece üyelerimize açık ziyaretçilere kapalı bir şekilde bırakalım mı? Yoksa tüm forumları ziyaretçiler de okuyabilsin mi? Bazı forumlar kapalı kalması daha iyi diyorsanız hangilerini kapalı hangilerini açık bırakabiliriz?
Bu konu ile ilgili değerli düşüncelerinizi bekliyoruz.... Sevgi ve saygılar..... |
|
|
|
![]() |
May 19 2008, 12:34 AM
|
|
|
Grup: Kıdemli Üye İleti: 166 Katılım: 28-March 08 Nereden: Almanya Üye No: 97 |
Bazı forumları sadece üyelerimize açık ziyaretçilere kapalı bir şekilde bırakalım mı? Yoksa tüm forumları ziyaretçiler de okuyabilsin mi? Bazı forumlar kapalı kalması daha iyi diyorsanız hangilerini kapalı hangilerini açık bırakabiliriz? Bu konu ile ilgili değerli düşüncelerinizi bekliyoruz.... Sevgi ve saygılar..... Sevgili Admin, Cafe Forum haric diger sayfalarin ziyaretcilere kapali olmasini uygun buluyorum.Önemli bölümlerin kapali olmasi ,sahsen beni yazilar yazmaya sevk ediyor.Daha rahat oluyorum. Lütfen önemli bölümleri ziyeretcilere kapali tutalim.Bize bizden baska dost yok!!!! Saygilarimla KUMRU |
|
|
|
May 19 2008, 10:30 AM
|
|
|
Grup: Admin İleti: 328 Katılım: 2-April 08 Nereden: Yönetim Üye No: 104 |
Bencede bazı bölümlerin kapalı olması gerekiyor tamamiyle ziyaretçilere açık olması sıkıntı yaratabilir.
-------------------- Kızgınlığım, dost gibi görünüp dost olmayana. Öfkem, Özünde Kalbinde olanı Nefsinde yok edene. Cesaretim, Geçmişte yaşayan bunlara ödün vermeyen bu yol uğruna Katledilen Atalarımızdandır.
La fetâ illâ Ali, ve la seyf illâ Zulfikâr لا فتى الا علي و لا سيف الا ذوالفقار |
|
|
|
Jun 17 2008, 02:55 PM
|
|
|
Grup: Misafir Üye İleti: 292 Katılım: 16-June 08 Nereden: Gelsenkirchen/ALMANYA Üye No: 226 |
Sevgili Admin, Cafe Forum haric diger sayfalarin ziyaretcilere kapali olmasini uygun buluyorum.Önemli bölümlerin kapali olmasi ,sahsen beni yazilar yazmaya sevk ediyor.Daha rahat oluyorum. Lütfen önemli bölümleri ziyeretcilere kapali tutalim.Bize bizden baska dost yok!!!! Saygilarimla KUMRU "Sizin veliniz ancak Allah, resulü ve iman edenlerdir" ayetine dayanarak bize bizden başka dost olmadığı muhakkak. Ama, buraya üye olan herkesin "Minnina" Kulübüne üye olup olmadığından nasıl emin olabiliriz ki Kumru kardeş? O bakımdan burada fazlaca rahat davranılması taraftarı değilim. Ancak yine de bazı bölgelerin kapatılmasının yararlı olacağını düşünüyorum. Selamlar... |
|
|
|
Jun 25 2010, 11:33 AM
|
|
![]() Grup: Üye İleti: 26 Katılım: 18-May 08 Üye No: 157 |
bence üye harici kapali olmasi daha iyi olabilr
-------------------- Hαуαтı YαLαηLαяLα Kαzαηмαктαηѕα , GєяçєкLєяLє Kαувєтмєує Rαzıуıм...!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih : 8th September 2010 - 12:52 PM |
www.nihatcay.com
www.grupnidal.com
www.aleviforum.info
www.alevi-islam.com